Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Illenium Paint Splatter EDC **Non-patched**,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Kittenish Faux Fur Coat,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Sun + Stone Women's Black Leather Jolene Ankle Booties

HARLEY DAVIDSON WOMEN'S TEGAN MOTORCYCLE BOOT,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

RARE DALLAS COWBOYS Football Jersey 22 EMMITT SMITH 1994 Vtg 75 NFL Size Medium,

Vintage 70s Japanese Traditional Embroidered Gold Dragon Kimono Robe,

Hand Painted Toddler Mario Shoes,2 Minnesota Wild Hockey jersey reebok hockey jersey, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Wayne Gretzky St Louis Blues Hockey Jersey, %
Sasuke chase funko pop,
Bos. and Co. Boots,
jarig bestaan in 2017
Yeezy 350 clay, Nike Mike Trout Angele Jersey,
per jaar samen eten