Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Baby Breeza One Step sterilizer dryer - advanced,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

The Ambigously Gay Duo Bobble Head,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Rockland Melbourne Hardside Expandable Spinner Wheel Luggage, Magenta, Carry-On

GSC Max Factory 346 figma Rem / Re:ZERO,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Clarks Collection Women's Adreena Show Ankle Boots Women's Shoes,

Steven by Steve Madden Sabra Black Leather Over the Knee Equestrian Boots 7.5,

Foldable Bag Compatible Cricut Explore Air Carrying Bag,Gucci luggage tag, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Michael Kors luggage tag, %
VTG Nike University of Texas Longhorns Hockey Jersey RARE Size Large L,
Chivas Centenario Jersey Size Is Large Copa Libertadores Versión,
jarig bestaan in 2017
Funko Pop Marvel's Galactus the Lifebringer w The Fallen One Blacklight CHASE!, Timberland Winnicut Tall Brown Waterproof Winter Boots,
per jaar samen eten