Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Samsonite Laptop Office Trolley,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Honey Tree Bearfoots Bears Big Sky Carvers Cabin Lodge Decor,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Rossignol X-5 Nordic Cross Country Ski Boots X5 EUR 42 Women’s size 10

BLACK VEGAN COMBAT BOOTS,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Balanchine Ballet Decor,

1996 Looney Tunes Vintage Carry-On Luggage Suitcase Rolling Travel Bag,

Stoney Clover Lane x Target Travel Pillow,Nine West Women's Torrie Dress Booties Women's Shoes, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
2 Mirrors, %
PINK DUFFEL BAG,
Vera Bradley diaper bag,
jarig bestaan in 2017
Disney Mickey Mouse Duffel Bag, Wreath Peach,
per jaar samen eten