Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Nike SB Chunky Dunky Size 11,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Vintage Porcelain Water Decanter Red Transferwear Delft,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Air Jordan 5 Retro "Jade"

plus size 7 for mankind baby doll type top,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

22K gold pendant. Two tone gold,

Yellow Gold Pearl and Diamond Halo Sun Pendant Necklace,

Beautiful Tiffany & Co.Toggle Necklace and Bracelet Set,St. John Sport Marie Gray womens 1/4 zip pullover color block sweatshirt large, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
New Frayed Jean Shacket, %
14k gold necklace with rabbit pendant,
SOLD OUT BUNDLE Firecracker Pop AND Sunflower Child Color Street Set,
jarig bestaan in 2017
Color Street Tahiti Getaway, Daydreamer Tie Dye Long Sleeve Top Large,
per jaar samen eten