Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Overlord Albedo so-bin ver.,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

New Pioneer Woman Potato Keeper,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Super cute Reborn Baby 3 lbs 12.1 ozs and 17" long So Cute !!!! Extras

WUSTHOF 6 piece mixed KNIFE SET LOT,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Dooney and Bourke Haunted Mansion Crossbody,

ooak baby dolls,

Samsung Galaxy A32 5G Smartphone,DO NOT BUY- HOLDING FOR J- Reborn Aiden by Donna Lee, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Chanel black leather camellia compact wallet, %
Danganronpa Nagito Komaeda Danganronpa 10th Anniversary Official Figure,
five dancewear,
jarig bestaan in 2017
Lululemon Align Leggings 28' Size 10, Hand Blown Green Art Glass 9" Vase Smooth Pontil Bottom,
per jaar samen eten