Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Cardcaptor Sakura Kinomoto Nendoroid,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Realistic reborn doll,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Big beautiful reborn

Brown Fashion Shoulder Bag,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Fate Grand Order - Mash Kyrielight - Alter 1/7,

Reborn Kyra,

Dooney and Bourke Hand Bag Purse,Lululemon Wunder Lounge HR velvet black leggings size 2, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Bundle for FantasyFinds, %
J crew schoolboy blazer,
Pioneer Woman Stoneware BUNDLE,
jarig bestaan in 2017
Record Purse Bundle for Teeleigh, Yukinoshita Yukino 1/7 Figure,
per jaar samen eten
Alles over ASS

TYLIE MALIBU brown hobo shoulder handbag,