Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Pascal Crochet Hat & Rapunzel Braid Headband Handmade Costume,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Zara feature Coat,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Hi-Tec Men's Black Full Zip Up Jacket

VTG NFL Football Chicago Bear Blue & Orange Fleece Lined Half Zip Jacket,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Fashion Nova Fur Trench,

Polo Ralph Lauren Windbreaker Jacket,

New Balance 990v3 Made in US M990NV3 Mens Size 12.5 D,Clique Wells Fargo Bank Logo Employee Men's Gray Full Zip Jacket size Med Gray, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Air Jordan 13 retro Wheat, %
Heartloom Ladies Grey Jacket - Size Smal,
Arden B Trench Style Plaid Long Coat Size Medium,
jarig bestaan in 2017
Lot of 2 - 4-Pack of Master Lock Case-Hardened Steel Padlocks, Air Force 1 Men Black,
per jaar samen eten