Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Air Jordan 1 High OG (Patent Bred) 9.5,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Vans Gray Mens Sneakers,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Superga Lace Up Low Top

Squishmallow rainbow unicorn Rodina,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Off-White x Nike Rubber Dunk 'Green Strike',

14" Brooke and Carol Squishmallow BUNDLE,

Mens Vans Leather High Top Sneakers 9.5,Vans Off The Wall Skate Shoe Navy Blue Canvas Gum Sole Men Size 11.5 - 721356, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Mirror Palais Blue Jean Baby Bikini set, %
Vans Authentic Skate Shoe Low Orange Men's Size 9,
Nike SB dunk strangelove,
jarig bestaan in 2017
Square Ivory Laser Cut Wedding Invitations Cards with Lace Flower Pattern Invite, Disney Parks XXL Spirit Jersey Purple Poison Glitter Walt Disney World,
per jaar samen eten
Alles over ASS

SKIMS Vintage Long Sleeve T-shirt,