Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Montce Olive Micro Scrunch Bikini set,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

No no brush plush,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

⭐️Bonnet FNAF plush❤️

Vans era true white,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Yuji Nendoroid,

SHIRT WOMENS SIZE M,

Lilly Pulitzer Finn,New Candle Bundle Reserved for Court x2, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Union Nike Dunk Low Argon Size 8.5 100% Aunthentic, %
KH CUSTOMS npc bikini,
Apple iPad Air (WIFI & CELLULAR),
jarig bestaan in 2017
RARE Portal Sentry Turret LED Flashlight Collectible Aperture Science Figure, Frankie’s x Hailee Steinfeld Shimmy Blue Bikini,
per jaar samen eten