Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Rainbow Moonstone Pear Shape Cabochon-WRL-13-02,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Funko Pop Dug UP,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Doc martens jadon

Department 56 Large Halloween Dracula Super Rare!,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Fuzzy Belly Hugmee Bumble Bee Squishmallow,

Air Jordan 1 Marina Blue,

Jordan 1 high shadow 2.0,RCA Galileo Pro 11.5" Tablet 32GB WEBCAM WIFI BLUETOOTH, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nendoroid sesshomaru inuyasha 1514, %
Rainbow Moonstone Pear Shape Cabochon-WRL-13-06,
Stunning Turquoise Cabochon,
jarig bestaan in 2017
Lug sole Chelsea Boot by Bhava Studio, (6 Item's) The NMBC Exclusive 24" Posable Sally Plush Doll,
per jaar samen eten