Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

VINTAGE ROYAL DOULTON FIGURINE~"THE OLD BALLOON SELLER"~H.N.1315,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

cardigan sweater by Pendleton,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Retired Beswick Beatrix Potter "Mr. Alderman Ptolemy" Home Office Decor Figurine

Vera Bradley Mini Hipster Go Fish Blue,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Audio-Technica ATH-M40x Monitor Headphons,

pier 1 Tomoko teapot and 4 cups,

Free People MIDSUMMER'S DAY TUNIC XSMALL NEW,Useless Man Obvious Plant Satire Toy Collectible RARE, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Original Smores Cookie Jar, %
Bear Fur Jacket,
Razer Pink Headset,
jarig bestaan in 2017
Soft Surroundings Boho Women's Top Tunic Plus 2X Embellished Pullover Embelish, CHARLES FAZZINO COOL CAT PIGGY BANK 1983 SMALL WORLD VINTAGE TOY JAZZ NYC 3D,
per jaar samen eten