Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Disney bucks reserved for Mr Spy 30,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Vtg Disney Mickey Mouse Roller Skates by,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Louis Vuitton key pouch vintage

Batman The Killing Joke CGC 9.2 First Print!,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Hand Painted Winnie the Pooh Characters,

Disney parks haunted mansion jack skellington hat,

Old Trafford & Camp Nou Stadium 3D Replicas w/ Easy Fit Technology 138 & 69 Pcs,Tory Burch ELEANOR SMALL CONVERTIBLE SHOULDER BAG, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Disneyland Parks Minnie Mouse Pull Over XXL, %
Unique Chanel butt bag purse lavender,
NWT lululemon Swiftly Tech Long Sleeve shibori 6,
jarig bestaan in 2017
Lululemon Neon Orange Swiftly Tech Short Sleeve Shirt Size 8, Harry Potter " OLLIVANDERS" Interactive Wand-EXCLUSIVE UNIVERSAL STUDIOS,
per jaar samen eten