Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Marvel Legends Blob BAF,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Josephine Cosmetics Immortelle Organic,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Rapid strike Urshifu vmax alt art 170/163

SkinCeuticals Hydrating B5 30 ml,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Skincare Bundle Of 4 Pc,

Shiseido / La Prairie / La Mer / Estee Lauder Skincare Set,

Pokemon 1998 Pokedex by Tiger TESTED & WORKS,American Vanity Audacious Anti-Aging Serum 0.5oz/15mL Stimulates Collagen, Daily, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
LF “Furst of a Kind” lace up vintage tee - One Size, %
Disney Tie dye top 2X Graphic Tee NEW Do you believe in Magic,
Batman Arkham Origins DeathStroke,
jarig bestaan in 2017
1:18 indy 500 mercedes benz, WWE Taboo Tuesday 2005 DVD Sealed,
per jaar samen eten