Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Prom Dress OFFER ME,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

INJUSTICE GODS AMONG US YEAR 2 3 4 5 COMPLETE COLLECTION + Injustice 2 vol 1-4,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Converse Platform Shoes

Lululemon in the flow cropped legging heathered coal 4,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Full Silicone Baby Girl,

Brina 5" Bigfoot Squishmallow,

lululemon align cropped leggings size 2,Indianpolis colts Mickey Mouse Delux Flag, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Tory Burch Leopard Print shoes Size 10, %
NEW Barefoot Dreams Paradise Cove Caftan Luxe Milk Jersey L/XL Carbon Gray NWT,
Jurassic World Dino Escape allosaurus,
jarig bestaan in 2017
Tod's Leather White Lace Up Shoes 37 1/2, Jeffys Pet Dinosaur Puppet,
per jaar samen eten