Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Gucci unisex eyeglasses frame,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Wireless,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Quay and Kate Spade Sunglass Lot

Dior Color quake 2 sunglasses,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

PS4 CLEAR/ see through controller! BARELY Used! EXCELLENT CONDITION thanks for,

Vintage Teletubbies mixed lot vhs, plush, coloring book and plastic la la,

NEW Celine CL50023F Brown Frames,Mr. Bungle The Night They Came Home VHS, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
PowerA Enhanced Wireless Controller for Nintendo Switch - Pikachu Paint, %
Kobalt 24v Drill Set,
Senco Finishpro 23LXP 23GA 2in. Headless Pinner,
jarig bestaan in 2017
Electric bolt Xbox Controller, Wireless ps3 controller,
per jaar samen eten