Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Luis Robert Rookie PSA Card,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Vintage Maybelline Kissing koolers flavor tutti fruity.,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

2021 Panini Mosaic Will to Win Mosaic #1 Tom Brady

Sesshomaru & Jaken Convention Exclusive Figure Doll Statue,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Kobe Bryant NBA 2K17 card sealed,

Football card lot,

Lot of 8 Anthony Edwards Mosaic, Flux, Rated Rookie, Elite, Playbook, Recon,Hoop,Jeffree Star and Kylie lipstick bundle b47, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
josh giddey Rookie Card Teal Explosion, %
12 Card Rookie Investment Lot,
THE SHEFFIELD SILVER Formica Serving Tray,
jarig bestaan in 2017
GARRETT WHITLOCK 2019 Bowman Chrome RC AUTO AUTOGRAPH BOSTON RED SOX NY YANKEES, butterfly taxidermy entomology nature, beautiful insect taxidermy photography,
per jaar samen eten