Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Inosuke Hashibira Flocked Chase #875 Funko Pop Signed,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NWT ZARA WRAP JUMPSUIT WITH BUCKLE,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Ichigo/ Hollow Ichigo Bleach Funko Pop Lot

vtg van briggle mulberry ruffle vase,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Summer Walker Last Day of Summer Vinyl,

Wrangler Cali Sun Romper BRAND NEW Size Small,

Levis Women's Size 25 Black Magic Wedgie Cut Off Denim Jean Shorts,Vintage U.P.T.R, Union Pacific Railroad Property Tags, 7 total, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Vintage Unique Hand Painted Artist Signed Vase 1987, %
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING,
Paige Premium Denim Shorts size 32,
jarig bestaan in 2017
Scottie Pippen Houston Rockets Player Exclusive Shorts By Starter NBA Authentics, Limited edition Bride doll Porcelain Name Michelle number 831/1500 1995,
per jaar samen eten