Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Handmade Aquamarine Sterling Silver Ring,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

14k rose Gold plated ring size 6/7,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

ALTERED FJ Stargazer Ring Sz 10

8 Book Set Of Disney Babies!! reserved bundle!,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Raggedy Ann & Raggedy Andy's Very Own Fairy Stories Johnny Gruelle 1949,

Action Figure Pinhead Hellraiser 3 Hell on earth horror sci fi mezco bloody excl,

Hasbro Star Wars The Clone Wars Barc Speeder with Clone Trooper, MINT IN BOX,Set of 2 Solar Outdoor Security Lights Floodlights with Motion Sensor 74 led, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Tupperware Modular Mates, %
10 K Gold Filled Ring Size 7,
Transformers Nova Prime,
jarig bestaan in 2017
BANDAI Great Mazinger Figure Soul of Chogokin GX-73 D.C. About 180mm, Tupperware 10 bolsitas,
per jaar samen eten