Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Instagram niche double-layer titanium steel necklaces for men and women cool hip,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

3 pc Rachel Zoe White Full /Queen Comforter set !,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

" Free people " Romper

Danecraft sterling silver cuff,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Reformation Wrangler cut off shorts Western Southwestern Boho Medium Wash,

Young Living starter kit,

925 Sterling Silver Cuff bead Bracelet Adjustable,Good American bombshell cutoff jean shorts 22 plus size, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Patagonia Barely Baggies Shorts, %
Signature C Coach Silver Tone Thin Op Art Bangle Bracelet,
central alert for deaf/hearing impaired complete system,
jarig bestaan in 2017
Lot of 3 athletic tee and leggings0206, Palace style vintage gold necklace emerald circle pendant neck clavicle chain si,
per jaar samen eten