Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

The Pioneer Woman Sweet Rose King 4pc Comforter Set floral,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Beddy's Queen Cream of the Crop Luxe,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Selkie 4X

Armani Collezioni Pink Fuchsia Sleeveless Dress Size 10,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Vera Wang KING Comforter Set,

Lady and the Tramp Jock Trusty Dogs Bean Bags Disney Beanies 4 Dog Plush NWT,

Unlimited Love Red Hot Chili Peppers Signed By ALL 4 - On Card Inside Sealed CD,Heidi Daus Bracelet w, Clear Swovarski Crystals Hinged Bangle 2.5x2" Inside Oval, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Silver snake bracelet, %
AGOLDE 90s Pinch High Waist Shorts,
Ulla Johnson Cintia Dress size Small,
jarig bestaan in 2017
Theragun pro, Blue Line Diamond Comforter Set,
per jaar samen eten