Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Air Jordan Retro 10 NYC, 7Y,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Steve Madden Rhinestone Butterfly Heels,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Minnie mouse table and chairs

BUNDLE for Meleena Propst:),

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Butterflies doll clothes,

Chase Young /20 ROOKIE Mosaic White!!,

Starbucks grande cold cups,Large Lot Of Polly Pocket Disney Dolls And Clothes, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
UGG Collection Wedge Platform Sandals 8, %
Heels Pumps Size 10,
Sakura sonoma china vase,
jarig bestaan in 2017
Rainbow High Cheer 2 Pack, EMILIO PUCCI SANDALS WOODEN HEELS CANVAS AQUA 8M,
per jaar samen eten