Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

8" Vintage Aztec Mayan Etched Hand Painted Clay Terracotta Pottery Inca Mexican,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Reserved Bundle for Stefanie,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

True Beauty Volume 1-4, 6-7 Japanese Manhwa Manga

Vintage Italian Empoli Genie Bottle.,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Louis Vuitton monogram Sarah trifold wallet,

NECA Dawn of the Planet of the Apes Maur,

Coach Ski Rexy wristlet boxed,Ralph Lauren Baby Boys Rainbow Striped Shortall Romper Size 3 Months NWT, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Vince Camuto Womens Black V Neck Blouse Plus Sz 3X NWT, %
Marvel Comics Captain America Comic Book Bundle Lot x7 Marvel Knights,
Native american vase made with hourse hair by vail frome the najovo tribe,
jarig bestaan in 2017
Miss Rain manga by Takeuchi Naoko (Sailor Moon), Antique German Primitive Paper Mache Horse on Wooden Platform with Wheels,
per jaar samen eten