Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Rainbow High Color Change Car - Convertible Vehicle 8-in-1 Light-Up - New 2021,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NEW Ping G425 Max Driver RH 10.5,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Chrome Hearts Trucker Hat CH Logo White

Lego 76178 marvel spider-man daily bugle,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

2022 Topps Series 1 Wander Franco #215 Image Variation Short Print Rookie SP 560,

Sideshow Incredible Hulk Comiquette,

TaylorMade M6 Irons,LITTLE BEBOPS DULCE CATRINA 2 DOLLS, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
SusBoy anarchy hat, %
Gucci visor hat for women or men,
Callaway RAZR X Black 5-PW Iron Set | True Temper M-10 XP Steel Uniflex | Good,
jarig bestaan in 2017
Vintage 70s VCU Virginia Commonwealth Rams AJD Double Knit Superstripe Snapback, Callaway Big Bertha b21 driver 9* RH 55g Stiff Shaft,
per jaar samen eten