Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Rocawear Gray Charcoal Wash Denim Vest Mens Size 44 Chest Pockets Embroidered,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Oakley gascan sunglasses for men BROKEN,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage L.L. Bean Vest

Rey Loungefly Backpack,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

jacquemus handbag,

Vintage Sears work vest,

Blue Sky Blue Crab & Starfish Dip Bowl & Spreader New!,Vintage 70's Pla-Jac Vest by Dunbrooke, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
UGG Fluff Yeah Slides Rainbow Pride Kid's 6 = Women's 8 NWOB, %
RadRev The 1 in Taupe,
Vintage Leather and Fleece Vest,
jarig bestaan in 2017
Disney Salad Servers, BOTH PAIRS New In Plastic,
per jaar samen eten