Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Marchesa Notte Pink Floral Flutter Dress.,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NWT ALLSAINTS Hera Printed Midi Dress S,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Pokemon card lot of 137

14 piece clown lot,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

J.McLaughlin Women's Odelia Dress,

Unstable Unicorns Gamercorn Card,

DISNEY PINS STITCH PRIDE RAINBOW LE 400,Bonne Bell Lip Smacker Party Pack, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Grey Kids O'neill Long Sleeve Shirt, %
Porcelain flapper doll,
The Wizard of Oz Monopoly game,
jarig bestaan in 2017
Flashfire Suzuka 900A Racing Wheel Set, 1974 Milton Bradley - KING OIL game Vintage HTF,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Under Armour Polo Shirt boys xl,