Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Baby Boy 3 month clothing ( 41 pieces +7 hats),
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Vintage Small Stars Pastel Colorblock Embroidered One Piece Outfit 6-9 Months,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Princess House Cookware Vida Sana 5-Ply Stainless Steel 15 Qt Dutch Oven

Nike Dri Fit Full Zip Therma Fleece Hoodie Golden Wheat Men’s Size Medium,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Set vintage teak salad bowls,

Vintage Mid-Century New In Package Sewing Tools,

Vintage Gallery Crafts Hummel Stitchery Do-it-yourself Kit Peasant Girl #8036,Cameo Jesco Kewpie Poseable Porcelain Doll 1985, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Basset Hound Dog Business Card Holder, %
4 Corelle First of Spring Rimmed Soup Bowls 15 oz,
Rae Dunn i believe in celebrating plates,
jarig bestaan in 2017
My Little Pony G3 Heart Bright Deluxe Pegasus Pony RARE Crystal Princess 2006, Fostoria American pattern set of 4 water glasses,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Kate Quinn Dinosaur Long Sleeve & Panda,