Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Hearth & Hand with Magnolia Tree Appetizer Plates,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Le Creuset Dinner Plates,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Darc Sport Wolves

Indopal Milk glass Plates,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Reserved Listing for KF1234,

Hot Wheels 1973 Pontiac firebird,

❤Island Living 4 PC SET BOWLS Blue White Starfish Nautical Melamine Soup Cereal,TACTICAL SEKT Rare Hoodie EBM/Electro/industrial (Suicide Commando/Wumpscut), Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nascar Collection Dale Earnhardt Je Budweiser / Test Car 1.24 Scale Die Cast, %
3 Nike Club Hoodies,
Deane & White Cookware set of 13,
jarig bestaan in 2017
Kate Spade Spade Street ID Holder, Lg Pewter Bowl with Mother of Pearl Rim,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Funko princess mini figures,