Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

The Tale of Peter Rabbit - 1960's,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

A Series of Unfortunate Events books,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Tiktok book bundle

CS Lewis Pauline Baynes Chronicles of Narnia 7 Vol Set Puffin 1970s,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Animorphs Book Collection 30 lot,

R.O.S.E Collection Joggers,

Sonoma Chocolate Brown NWT Belted Corduroy Y2K Retro Mid Rise Skirt Size 6,Fantasy Hardback Books, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
D'Or 24k pristige Milk Cleanser, %
Sesame Street giant book lot , book club and complete set of the sesame street l,
Disney Laser Disc Bundle,
jarig bestaan in 2017
Oakland Raiders Reebok Bomber Jacket Mens Large, DR. SUESS'S Classic Collection 4 Book Box Set NEW Untouched ⭐FREE SHIPPING⭐,
per jaar samen eten