Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Fin & vince wrap sweater,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Funtasma White Platform Shoes,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Coach crossbody strap shoulder purse

Dooney and Bourke AUTHENTIC Bucket Handbag,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Vintage POLLY FLINDERS Sz 6X Red & White 70's Long Sleeve Smocked Girls Dress,

Brookstone ROVER App-Controlled WIRELESS Spy Tank CAMERA VIDEO,

Michael Kors Bright Red Tote Bag,Zuru Oosh Potion bottle NEW, two Polly Pockets NEW and one is vintage, and 6 lit, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Herman survivors Cowboy Boots, %
Men's Faux Leather Cowboy Boots, Black, Size 9,
Flowered white print crossbody bag,
jarig bestaan in 2017
Perfect Fantasy Dress size 6, Kathy Van Zeeland Handbag Set,
per jaar samen eten