Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Vintage Elite Limoges Plate Cherub Angels Arrows Gold Painted,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

TAHARI WOMEN'S LINED BLAZER, 14, NWT,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

FAUX Leather Jacket

Rose Quartz Crystal Cross,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Amazon Peccy Labyrinth Movie 5 - Pin Enamel Collector Pin Set,

Bundle for Leslie Foster!,

Vanessa Transformation Pin,Giuseppe Armani Figurine "Lady with Wheelbarrow" 1987 960 F, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Figurine Lladro Girl with Ducks and Umbrella, %
Eden Society Gray Striped Blazer Size M,
Squishmallow Zelina 12",
jarig bestaan in 2017
Light Pink Stilbite Zeolite, Sailor Jupiter Pin,
per jaar samen eten