Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

BTS BUNDLE KEYCHAINS 14keychains 1 pin,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Antique Porcelain Hand Painted Vase,

‘De Passant’ werkt voor Ă©n met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Rare alice in wonderland tea cups

princess polly pants size 4,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Apple AirPods pro ( only charging case ),

Bath and Body Works Pumpkin 3 Wick Candle Collection,

Apple AirPods Pro (BROKEN CHARGING CASE),New Klein Tools Bluetooth Earbuds, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
X3 Into The Night 3 Wick candles!, %
Bowman Chrome 1st Mookie Betts Rookie,
Vintage Brass pots,
jarig bestaan in 2017
1988 Kenner MICHAEL JORDAN Starting Lineup SGC 7, Petite Studio NYC Yolande Pants,
per jaar samen eten