Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Vintage Men’s Pullover Crewneck Multicolor Brown Blue Grandpa Sweater Size XL,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Free People Cut Off Distressed High -Rise Denim Button Fly Shorts 31,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Lululemon Run On “Rulu” Jogger-size 8

High Waisted Levi’s Black Shorts,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Women's sports pants ninth pants size M,

Lacoste Sunglasses Used Blue lens,

NEW Starbucks Matte Black Stainless Steel Soft Touch Cold Cup Tumbler,NWOT Levi's 501 shorts, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Oakley Jupiter Squared Woodgrain Sunglasses OO9135-07, %
SSP Eyewear Denial Kit +1.50 Bottom Bifocal PPE Antifog Shooters Mechanics ETC,
Unisex Bracelet,
jarig bestaan in 2017
American Eagle High Rise Festival Tan Lace Ripped Shorts Size 4, Vintage Champion Authentic Men's 2XL Blank Crew Neck Sweatshirt Purple,
per jaar samen eten