Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

American Girl Doll Isabelle Palmer,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Wildfox lace up pink hooded sweatshirt super soft S,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Nike Air Jordan 6 Rings Black GS Boys 7Y 323419-021 Basketball Shoes

LOL OMG LIGHTS DOLLS NEW lot of 2,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

RSVD Pleasant Company Felicity Doll,

Harveys x Disney Haunted Mansion PH,

Journey Girls Doll,Microsoft Surface Laptop 3 | 256 GB | i5 processor | Sandstone, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Xbox One Halo 5 Limited Edition Console 1 TB, %
Under Armour Purple ColdGear 1/2 Zip Workout Jacket Size Small NWT,
Vintage University of Alabama Crimson Tide Retro Crewneck Sweatshirt,
jarig bestaan in 2017
HP - 15.6" Laptop Intel Core i5 - 8GB Memory - 256GB SSD - Natural Silver, Rainbow High River Kendall & Rainbow High Gabriella Icely Ice Fashion Dolls LOT,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Monster High Scaris City of Frights: Jinafire Long,