Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Anthropologie Saturday Sunday Tweed Marled Long Sleeve Moto Jacket Medium Zip Up,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Valentino by Mario Valentino genuine leather,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

NWT Brahmin Cotton Candy Hillary Crossbody

Coach Everly Drawstring Shoulder Bag/ Crossbody,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Patricia Nash Michaela Slip On Mules in Tan 9 Size 6,

RD Style Faux Leather Moto Jacket Light Grey Small,

Cole Haan Nike Air Tali Zebra Print Wedges Bow Size 11,Men's 8 24 Bryant Retro Baseball Jersey Black Blue Stitched, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Sporting kc black jersey vintage large, %
Cole HAAN suede blueish gray flat pointed toe mule size 5,
BlankNYC Black Out Lightweight Knit Lyocell Moto Zip Blazer Jacket XS 0 2 NWT,
jarig bestaan in 2017
MCM Klara Monogrammed Leather Pouch and matching wallet, Route 66 Brown Chunky Shoes 6.5 Wedges Mules Clogs 90s Y2K Slip On School Girl C,
per jaar samen eten