Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Yugioh Red-Eyes Dark Dragoon Starlight BROL 1st Ed,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

22" Sterling Silver designer necklace with dagger,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage 14k Yellow Gold "KEEPSAKE" Band Ring, Size 9.75 4mm 2.7Gr Original Box

Zima Barbie Pink Rolls Royce 1980s,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Shining the holy ark on Sega Saturn,

Vintage Dale Earnhardt The Man in Black Johnny Cash Car diecast 1/24 scale Chevy,

Grey Nike Joggers Black Swoosh Therma-Fit Sweatpants,Hot Wheels Redline's, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Franklin Mint Gaming Tokens 1968 Series Proof Set No. 0207 Group 12 sealed, %
Hot Wheels Redline Grass Hopper Z1E,
Eternal Poison Collector's Edition Playstation 2,
jarig bestaan in 2017
Mattel Hot Wheels SDCC X Wing Starship Star Wars, Nike Men's XL Air Jordan Flight Essential Statement Joggers Pants DA9812-256 NWT,
per jaar samen eten