Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Anthropologie Seychelles Wedges 6.5,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Barney Lamp,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

CERRUTI IMAGE RARE AFTERSHAVE BALM

sherri hill navy prom debutante formal dress NWT 8,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Donald J. Pliner Black “Clare” Slip On Wedges - Sz 7.5,

Womens Wrangler Fringe Leather Moccasins sz 6.5,

Kate Spade chunky heel shoes,Jovani Multi-Colored Pleated Beaded Spaghetti Strap Empire Waist Gown Dress 6, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Valentino Uomo Born In Roma EDT BNIB!, %
Selkie Chalk Ritz Gown,
Pro Keds sneakers,
jarig bestaan in 2017
Crocs cozy, Joli Prom Blues Ruched Sequin Beaded Bubble Hem Strapless Formal Maxi Dress 12,
per jaar samen eten