Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

ECOXGEAR,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

PAUL GREEN MUNCHEN Brown Leather Suede Boots,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Michael kors black ankle boots

bartlett collins,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Piano,

PATRICIA NASH Burgundy Merlot Lace Up Heeled Booties,

Lauren Ralph Lauren Merrie Riding Boots,Munro Juniper American Blue Sandals, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Sorel Black Joanie Wedge Sandals, %
Vintage duck shoot game,
1932d/ d washington quarter rpm,
jarig bestaan in 2017
Pandora Heart Bracelet with Heart Safety Chain, Skechers 9 Black Sandals Platform Wedge 90s Y2K Chunky Lug Soles Open Toe,
per jaar samen eten