Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Clarks layton band shoes,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

LDWaffle x sacai x UNDERCOVER,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Rachel Allan Prima Donna Gown Style 5047

Stanley Quencher 40 oz,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Air Jordan 13 Dirty Bred,

Steve Madden Suede Beige Chunky Heel - 5 1/2,

Hanna Andersson Girl’s 6 pc Clothing Lot 7/8,Nike Air Max 90 "Go The Extra Smile", Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Converse All Star Chuck 70s Fear Of God Essentials Sneakers in String, %
Long Sleeve Beaded Wedding Dress,
Michael Kors Warren Platform Wedge Sandals,
jarig bestaan in 2017
Suede Slip ons size 8, Lengha,
per jaar samen eten