Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Style House Hair Styling Flat iron,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Instyler,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

PlayStation 2 Slim Black - For Parts or Repair

Broken Psone LCD Screen For Parts/Repairs *Reserved*,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Black Sony PSP,

WWE Ultimate Edition Fan Takeover Ultimate Warrior Brand New,

Professional hair dryer foldable new,Nintendo 64 Console only (read discription), Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Waver BED Hair, %
Nintendo Switch Lite Zacian and Zamazent,
Nintendo Wii Game Console + Cords,
jarig bestaan in 2017
Chi curling iron, BaByliss PRO Nano Titanium Prima 2000 Mini Flat Iron 3/4,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Beverly Hills Polo Club VINCE Men's sneaker,