Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Franco Sarto Beige Tennia Platform Espadrilles Sandals,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Galaga mini arcade,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Comfortable Anti-Slip Men Sneaker Sports Running Shoes (SXW20-T17)

Lot of Playstation 2 games,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Citizens eco drive chronograph,

Golf Buddy Laser Lite Rangefinder,

Xbox Video Game Lot - 125 Games,Shearling Genuine Sheepskin Leather Jacket FREE LEATHER GLOVES OFFER END 5/13/22, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Lego Star Wars stormtrooper rex and 501st stormtrooper, %
Pin seeker 1500 range finder,
LEGO Minecraft Murshroom Island,
jarig bestaan in 2017
Finder (i. e. Key finder, purse etc), Lego Raptor,
per jaar samen eten