Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Chrono cross PlayStation preorder clock,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Nintendo Gamecube Controller OEM Platinum Silver DOL-003 Official Tested Working,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Rothys size 9

Swiss Legend Quartz Watch,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

AOFAR rangefinder with slope on/off switch,

BIRKENSTOCK GIZEH Thong Flip Flop Sandals Size 5,

hoverboard, built in bluetooth, LED lights,Bushnell Bone Collector Range Finder 850 yds 6x24mm 202209 Realtree Camo, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Yoda lego, %
bushnell TOUR Z6 JOLT range finder,
Jordan 1 Low SE "Tie Dye",
jarig bestaan in 2017
Super nintendo games, Vintage Lorus Mickey Mouse Candy Cane watch,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Laga Designs Handbag Handmade Grey Crème Embroidered Womens Vegan 12x8x4,