Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Lilly Pulitzer Gabby Shift Dress 6,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Starbucks Thailand 2022 Rose Gold Bling Studded,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Huge Mattel Monster High Doll Lot

Bundle for Ginger Kitty,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Beautiful black leather jacket,

Abercrombie vegan leather jacket,

BLACK FAUX LEATHER STUDDED JACKET,Lego 75257 Star Wars Millennium Falcon, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Banana Republic Cream Jacket, %
Hydrangea Hawaii Special Edition Hydro Flask,
for Mistyo79- 15 more straw toppers lol!,
jarig bestaan in 2017
Jessica London collarless silver metallic leather zip jacket, Starbucks Blueberry studded Valentine 2022 Indonesia,
per jaar samen eten