Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Men Polo Ralph Lauren Shirt Pink 2XB,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Warhammer 40K Death Guard Mortarion,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Warhammer 40,000 Space Marine Heroes Series 2 Blood Angels Terminators

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Longaberger Ivory Woven Traditions Dinner Plates,

Crate Barrel Hamptons Green White Set of 31 of 32 piece Dinnerware service for 8,

Bandai MG 1/100 GUNDAM EXIA REPAIR III Gundam 00 Plastic Model Kit Mode 3 amazin,Set of 4 Sonos PLAY:1 wifi speakers - black, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Black bowls, %
Denon AVR-S960R 8K Ultra HD 7.2 Channel AV Receiver,
Le Creuset Veggie Cocotte Set of 3,
jarig bestaan in 2017
Womens JB Dillion boots, Jordan 4 White Oreo 2021 Size 10,
per jaar samen eten