Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Nike Golf Mens Polo Shirt XL S/S Blue Black Stripe Cotton,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Lilly Pulitzer Brown Wool Blazer Sz M,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

I Heart Revolution x Dr Seuss Makeup Set

Missoni for Target stoneware tray!,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Jordan 9 Bred,

Chi Lava 1" Hair straightener,

Peter Millar golf polo shirt summer comfort XL,Lenox Nikko Pearl Symphony 5 Piece Place Setting China Dinnerware Round New, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Ann Taylor Brown Houndstooth Peplum Blazer Jacket Women's Size 6, %
Beautiful Bright VTG Blazer,
L'ange le ceramique ceramic 1-pass flat iron,
jarig bestaan in 2017
Luv Betsey by Betsey Johnson 56 Piece Color Collection Palette, make up bundle, Mac, Morphe, stila, Nyx, elf, Loreal, Urban Decay, Hempz, Benefi,
per jaar samen eten
Alles over ASS

pleated striped maxi skirt Small,