Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

New vintage Ladybug Coach purse,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Totoro purse,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Disney Parks Red Band with Rainbow Ears Mickey Mouse Headband

Joey Bart rookie 1/1 autographed baseball stitched card,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

DCA Mickey Ears,

Folli follie red / ox blood handbag,

Disney Epcot 2022 flower and Garden festival orange bird ears,Arceus vstar rainbow rare, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
hair extensions pony tail silver platinum, %
Nike Dunk High SB Premium White Blue Glow,
jansport city view backpack,
jarig bestaan in 2017
2020 Allen and Ginter Babe Ruth Stained Glass SSP, Juan Soto Prizm Stain Glass SP Red Holo /149 Reserved for springsteen,
per jaar samen eten
Alles over ASS

ALEXANDER RAMIREZ 2021 BOWMAN CHROME SAPPHIRE AQUA REFRACTOR AUTO 84/99 ANGELS,