Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Vine ring james avery,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Nike Air Huarache LE Praline Umber Sneakers Shoes DH8143-201 Size 6.5 / Women 8,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Pokemon lumineon alt art v

Sterling Silver Mother of Pearl Ring,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Marc Jacobs RAIN for Women 100ml / 3.4oz EDT (NEW in Box),

BEACH RIOT Chelsea Leopard Bikini Bottom,

Blue Moto Jacket Backpack,Dua Fragrance Pure For Her, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Victoria's Secret Bombshell bikini top, %
Tom Ford Fabulous 50ml, price firm,
Dura craft nb 1 80 Newberg dollhouse,
jarig bestaan in 2017
Used Figs LIMITED EDITION Dusk Petite High Waisted Zamora Joggers XXS/P, 14kt real gold figaro diamond cut chain 2.5mm 22 inch,
per jaar samen eten