Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Rainbow High Collect Rainbow Fashion Dolls,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Monat Eye Smooth & Rewind age control nectar,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

ELIE TAHARI ANTONIETTA JEANS (BBJ162)

CHANEL 5183 Sunglasses,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Baseball coat hanger,

1880 s Morgan silver dollar MS64,

Disney Enchanto play set,Macrame Wall Hanging Decor, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Lincoln Cents 1909-1958 penny Collection, %
Reserved for k. Burleson,
Harley-Davidson Silky half Zip pullover,
jarig bestaan in 2017
Jennie X Gentle Monster Cloudy Day Only 02 (Jentle Garden), Vintage Mid Century Crewel Caribbean Coastal Cityscape,
per jaar samen eten