Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Color Street pink bundle,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Whirpool WDH70EAPW Portable 70 Pint 3 Speed Dehumidifier,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Greg Oden Portland Trail Blazers 52 Jersey Adidas size XL

GUCCI Red Signature Belt,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Tory Burch Kira 1" Leather Belt w/ Logo Buckle, Size Small, Black/Gold, New,

Dehumidifiers Auto Defrost Double Power Dehumidifier for Home Dehumidifier,

30 Color Street Twosies,COLZER 30 Pints 1,500 SQ FT Home Dehumidifiers for Basements & Large Rooms,, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
G2Oh Mens Shirt Bundle, %
G ucci belt,
Adrienne Vittadini White Capri Pants 4,
jarig bestaan in 2017
Authentic Vintage Burberrys Crossbody Bag, Seavon dehumidifier SN180,
per jaar samen eten