Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Womens Off-White Belt - One Size,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Sanrio Cinnamoroll Press-On Nails,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Triple Vitamin Liquids

Tom ford Mason Sunglasses,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

imPRESS NAILS 8-Set/ NIB / MSRP .99 each/ TOTAL Est MSRP ,

Lululemon Mens Metal Vent Tech Short Sleeve Crew Orange XL Run Gym Crossfit Yoga,

Knit Chanel Socks Five Pairs of Socks,Oakley Radar EV Path Prizm Washington Nationals MLB Pine Tar Sunglasses, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
New capri size 4, %
Vintage 90s Miami Dolphins Dan Marino Single Stitch Logo 7 3/4 Sleeves Large,
Blinged Milky White Press On Nails,
jarig bestaan in 2017
Customized Fashion Men Women Rimless Mirror Sun Glasses UV400 Rimless Mirror 202, Valentino crossbody bags/shoulders bags,
per jaar samen eten