Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

ICO Bella Dress,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Moon Knight Funko Pop GLOW IN THE DARK,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Hardware/Pulls/Handle Mid Century Modern MCM Cabinet/Hutch/Dresser Brass VINTAGE

Authentic burberry dress,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Beautiful Vintage Children's Dress,

Restoration Hardware Lambeth Smooth Satin Nickel 4 inch Pull (Qty: 2),

Disney Worlds Staying Safe In 98 Furnishings Wrist Watch,Dr Seuss Book, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Tory Burch black floral Juliette wallet, %
Reserved Marvel Toy Biz Lot 1,
Double Bass, Assorted String Lot, NOS!,
jarig bestaan in 2017
drake waterfowl shirt, Mountain hardwear long sleeve,
per jaar samen eten